Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

5 tips voor koele nachten bij hoge temperaturen 0 1923

Koele Nachten

De zomer is ongetwijfeld het leukste seizoen van het jaar. De aangename temperaturen zorgen dan ook voor gezellige zomeravonden met vrienden of familie. Maar wanneer je uiteindelijk je bed in gaat, lig je soms nog uren wakker door de hitte, en dat is lastig. Zeker wanneer je er in de ochtend weer vroeg uit moet. Gelukkig bestaan er enkele tips en tricks die zorgen voor een betere nachtrust tijdens warme dagen. Hier vind je er alvast 5.

Katoen en linnen zijn je beste vriend

Ben jij ook zo iemand die niet kan slapen zonder een laken, zelfs niet wanneer de temperatuur tijdens de dag boven de 30 graden klimt? Dan zijn katoen en linnen je beste vriend. Dit zijn ademende stoffen die vermijden dat je erg gaat zweten. Op die manier zorgen ze er dus voor dat je het niet nog warmer hebt wanneer je beslist om toch te slapen met een deken.

Sluit de gordijnen

Deze tweede tip is een klassieker, en er zit dan ook een hele simpele logica achter. Wanneer je je gordijnen of horizontale jaloezieën sluit, vermijd je dat er direct zonlicht in de slaapkamer schijnt. Dit zal je al snel merken aan de temperatuur in de ruimte. Nog beter is het installeren van zonwering, maar dat is een overweging die je zelf moet maken.

Schaf een draagbare airco aan

Heb je geen ingebouwde airco in de slaapkamer? Dan kan een draagbare airconditioner een goede oplossing zijn. Wanneer hij niet meer nodig is, berg je hem makkelijk weer op. Tijdens zwoele nachten zal hij een ideale temperatuur creëren voor een goede nachtrust. Airco heeft als groot voordeel dat het meteen effect heeft.

Neem een koude douche voor het slapen

Ten vierde zal het nemen van een koude douche, net voor het slapen gaan, wonderen doen. Het koelt meteen je hele lichaam af, en je voelt je na een hele dag zweten weer fris om te slapen. Je kan trouwens ook een natte handdoek mee naar bed nemen. Die kan helpen om je de volledige nacht koel te houden.

Investeer in goede isolatie

Goede muurisolatie heeft een zeer positief effect op de temperatuur in de slaapkamer. Het zorgt ervoor dat warmte niet zomaar de kamer in kan dringen, en de frisse lucht binnen blijft. Dit is ook de reden dat je alle deuren en gordijnen of jaloezieën best goed sluit.

Populaire cosmetische ingrepen voor mannen en vrouwen 0 2524

Cosmetische Ingrepen

Wie aan cosmetische chirurgie denkt, die kan aan allerlei ingrepen denken. Welke komt er als eerste in jou op? De borstvergroting, oogcorrectie of toch een andere behandeling? Om een groot aanbod te zien van alle mogelijkheden neem je eens een kijkje bij Wellness Kliniek. Deze kliniek in Genk staat bekend om hun scala aan mogelijkheden en hun veilige en professionele werkwijze. Wij vertellen je alvast over een aantal populaire cosmetische ingrepen.

Borstvergroting met implantaten

De borstvergroting met implantaten is nog altijd een van de populairste behandelingen. Veel dames zijn ontevreden over de omvang van hun borsten en met een ingreep is dat binnen een uurtje opgelost. Het grootste herstel vindt al plaats binnen een week, al zal je wel nog enkele maanden rekening moeten houden met een aantal leefregels.

Wie overigens wel tevreden is over de omvang, maar last heeft van hangende borsten (bijvoorbeeld na zwangerschap) die kan een borstlift overwegen. Lees hier meer over borsten vergroten als je benieuwd bent naar de mogelijkheden en actuele prijzen.

Het is van belang dat je kiest voor een gevestigde kliniek. Die hoeft overigens niet per se altijd duurder te zijn. Vraag naar eerder behaalde resultaten, de merken implantaten die tot de mogelijkheden behoren en lees bijvoorbeeld reviews, zodat je een goed beeld krijgt van de ervaringen van eerdere patiënten.

Ogen of neus laten corrigeren

Ook hoog op het lijstje staan behandelingen in het gezicht, waaronder de neuscorrectie en oogcorrectie. In veel gevallen worden deze ingrepen om cosmetische redenen uitgevoerd. Als je bijvoorbeeld last hebt van hangende ogen dan kun je binnen een uurtje de overtollige en slappe huid laten weghalen. Het litteken zal dan wegvallen in de plooi.

Bij de neuscorrectie zijn er meerdere soorten correcties mogelijk. Zo heeft de een last van grote neusvleugels, de ander van een niet naar wens gevormde neustip of neusbrug. Afhankelijk van de vorm van de neus kan een gedegen specialist je adviseren over wat er het beste bij je past, zodat je gezicht weer beter in balans komt.

Wie een verandering in het gezicht echt groots wil aanpakken die kan overigens ook nog kiezen voor de facelift. Afhankelijk van wat je wil laten doen heeft dat invloed op de kosten, tijdsduur van de ingreep en de herstelperiode. Laat je altijd adviseren door een ervaren kliniek, zodat je een natuurlijk en mooi resultaat behaalt.

Liposuctie in bepaalde zones

Liposuctie is het weghalen van hardnekkig vet middels bepaalde technieken. Dit kan in verschillende zones, zoals bij de heupen, billen en buik. Soms kom je immers niet van die plaatselijke vetophopingen af door sporten en diëten, dat kan deels komen door hormoonschommelingen of erfelijke eigenschappen.

Zowel dames als heren kiezen geregeld voor deze techniek. Bij heren kan de techniek bijvoorbeeld ook ingezet worden bij een borstreductie, wanneer iemand last heeft van manboobs. Het liposuctie kun je het lichaam beter shapen zoals iemand dat wilt.

Wist je dat het weggehaald vet zelfs gezuiverd kan worden en gebruikt kan worden om opnieuw te injecteren? Dat wordt ook wel lipofilling genoemd. Dit kan op meerdere manier ingezet worden, bijvoorbeeld voor een Brazilian butt lift zonder implantaten, maar ook voor kleine aanpassingen, zoals het opvullen van lijntjes en rimpels.

Het kan zelfs gebruikt worden voor een borstvergroting met eigen vet, alleen dan is het belangrijk om te weten dat de cupmaat slechts één maat vergroot kan worden. Daarom kiezen dames toch vaak liever voor de traditionele borstvergroting.